Novice


Lastnik Silk Road Resort z milionom letnih obiskovalcev na obisku gorskih centrov Slovenije

V marcu tik pred zaprtjem Slovenskih smučišč zaradi Korona virusa, smo v Sloveniji gostili kolege iz Zahodno Kitajske pokrajine Xinjiang. Lastnik največjega zasebnega smučišča Silk Road resort ( www.silkroadresort.com  g. Jianhong Li,  je namerč tudi na osnovi informacij iz Slovenije in delegacije, ki smo jo sestavljali predstavniki zasebnih podjetij, Nodrijskega centra Planica in sodelavcev FIS, od keta 2017 bliskovito razvil svoj center, ki je takrat razpoalgal le z nekaj zastarelimi napravami.

Ob zimskih vsebinah, snežnih parkih in tekaških prograh je razvil učinkovito smučarsko šolo ter izposojevalnico športne opreme,  še posebej pa se je usmeril v poletne vsebine in v lanskem rekordnem letu podeseteril število obiskov ter dosegel že million obiskovalcev. Večino sicer v poletnem času z aktualnimi poletnimi vsebinami, ki jih je pripravljen deliti tudi z nami.

Gostili smo ga na Rogli, Treh Kraljih in Kranjski Gori in se dogovorili za nadalnje sodelovanje ob tem pa so nam pomagali tudi bodoči člani zbornice.

Fotogalerija

Fotogalerija