Velika Planina

Velika planina, d.o.o. v svoj kolektiv vabi VODJO GOSTINSTVA / VODJO SEKTORJA GOSTINSTVO (m/ž).

DELOVNE NALOGE:

Priprava letnega programa dela gostinstva v družbi, skupaj z načrtom prihodkov in stroškov, Načrtovanje, organiziranje, vodenje in nadziranje dela v gostinstvu, Načrtovanje in razporejanje delavcev glede na pričakovan obisk, Oblikovanje gostinske ponudbe, Priprava letnega poročila za gostinstvo, Skrb za zakonito poslovanje posameznih gostinskih obratov, Spremljanje in proučevanje razvoja procesov, okolja in trendov na področju gostinstva, Izvajanje HACCP sistema in dobre proizvodne in higienske prakse, Izvajanje inventurnih popisov, Upravljanje z gostinsko opremo in drobnim inventarjem, Strežba jedi in pijač, Skrb za urejenost, red in čistočo v gostinskih obratih in okolici, Pospeševanje prodaje v gostinstvu, Zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu za zaposlene v gostinstvu, Druge naloge po navodilih nadrejenega. PRIČAKUJEMO: Dobro osebno organiziranost, Dobre organizacijske in vodstvene kompetence, Veselje do dela v gostinstvu, načrtovanja, organizacije dela in vodenja zaposlenih, Delovne izkušnje v gostinstvu na različnih delovnih področjih, Doseženo najmanj srednje-šolsko izobrazbo, zaželena je višješolska ali univerzitetna izobrazba gostinske ali turistične smeri, Aktivno znanje angleškega jezika, Vsaj 1 leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, Pripravljenost na fleksibilen delovni čas, Vozniški izpit B kategorije. NUDIMO: Delo v uspešnem in stabilnem podjetju, Redno in stimulativno plačilo, Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, Možnost dolgoročne in stabilne zaposlitve, Možnost sooblikovanja poslovne politike podjetja, Dinamično in zanimivo delo. Začetek dela po vnaprejšnjem dogovoru.

Prijavo na delovno mesto, SKUPAJ Z ŽIVLJENJEPISOM IN VIZIJO RAZVOJA GOSTINSTVA V PODJETJU VELIKA PLANINA D.O.O. pošljite na info@velikaplanina.si. DO 11.11.2022 Vabljeni, da se pridružite naši ekipi!

 

SPREVODNIK – STREŽNIK ŽIČNIŠKIH NAPRAV

Opis delovnega mesta izvaja strežniška in sprevodniška dela na žičniških napravah v sodelovanju z nadrejenimi organizira in izvaja kontrolo vozovnic sodeluje pri vzdrževalnih delih na žičniških napravah in objektih družbe v okviru odrejenega s strani nadrejenih skrbi za red in čistočo na delovnem mestu Pričakujemo dokončano osnovnošolsko izobrazbo ali IV. Stopnjo tehnične smeri izkušnje pri delu z žičniškimi napravami znane enega tujega jezika veselje do dela, natančnost, odgovornost, komunikativnost Nudimo delovno razmerje za nedoločen čas zaposlitev za polni delovni čas redno in stimulativno plačilo delo v prijetnem kolektivu delovna oblačila Prijave z vašimi kontakti (telefonska številka, elektronski naslov) in opisom dosedanjih izkušenj v obliki življenjepisa sprejemamo na poštni naslov:

Velika Planina, d.o.o, Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica, ali na elektronski naslov: info@velikaplanina.si .