Novice


Sprememba Javnega razpisa za vlaganja v kakovostno in trajnostno preoblikovanje slovenskega turizma za krepitev njegove odpornosti

 

Rok za oddajo vlog bo uradno podaljšan tudi z objavo spremembe javnega razpisa in sicer s prvim naslednjim Uradnim listom RS, ki bo izšel predvidoma v petek, 4.3.2021.

POMEMBNO:

V kolikor je bila na MGRT vloga na sklop A pripravljena in oddana na napačnem obrazcu Izračun finančne vrzeli CBA React turizem 1.2.2022 (obrazcu z napako), prijavitelj iz tega razloga ne bo nosil škodljivih posledic v smislu zavrženja ali zavrnitve vloge, temveč bo pozvan k dopolnitvi vloge oz. obrazca, kjer bo napako lahko odpravil v postavljenem roku.

Vse potencialne prijavitelje na sklop A, ki še niso oddali svoje vloge, vljudno naprošamo naj vlogo na sklop A oddajo ob upoštevanju novega, pravilnega obrazca Izračun finančne vrzeli CBA React turizem-dopolnitev. Vse prijavitelje, ki so morebiti že oddali svojo vlogo na sklop A pa naprošamo, naj ne oddajajo še ene vloge in/ali novega, pravilnega obrazca, temveč bodo svojo vlogo oz. obrazec Izračun finančne vrzeli CBA React turizem-dopolnitev v relevantnem delu dopolnili/spremenili in ministrstvu posredovali po prejemu poziva za dopolnitev s strani ministrstva.


 

Fotogalerija